O nama

Na ovom sajtu okrićete prirodne lepote naše zemlje, videćete sakrivene predele netaknute prirode. Upoznaćete tradiciju i kulturnu baštinu našeg naroda. Saznaćete zanimljivosti iz istorije Srbije.

Ovo je mesto za vas

Ukoliko ste ljubitelj prirode; volite da odlazite u prirodu; provodite aktivni odmor daleko van grada. Ovde ćete naći ideje gde otići, šta videti i šta da očekujete na putu.
Želite da upoznate Srbiju?! Na ovom sajtu možete otkriti jedinstvene lepote naše zemlje.
Otkrićete ne samo prirodne lepote i pejzaže, već i kulturnu baštinu našeg naroda i neverovatne činjenice iz istorije Srba.
Možete naći zanimljive predloge za izlete i atraktivne destinacije van Srbije

 

Ako imate nedoumice i problem gde za vikend, kako organizovati izlet, putovanje, ideje i predloge možete naći upravo ovde na ovom sajtu. I ne samo to. Šta možete videti na određenom mestu, kako stići do određenog mesta, šta očekivati, u čemu uživati…i još mnogo zanimljivih informacija.

Svakome bih preporučila prolazak kroz Gvozdenu kapiju Dunava i Kazan. I obavezno obiđite okolinu Sokobanje, svrljiški kraj, Suvu planinu, Staru planinu…

Ja sam Vesna Ilić.Radim u bibliotečkoj delatnosti. Volim da putujem. Jednostavno izlazak u prirodi, bekstvo iz grada za mene znači punjenje baterija, nešto što me ispunjava, čini srećnom.Svako od nas ima svoje kriterijume što se tiče putovanja. Neko voli urbane destinacije, mondenska mesta, neko egzotiku, more, za nekog je izazov da osvaja vrhove planina…Ja zaista volim da uživam u prirodi. Najviše volim ona skrovita mesta gde nema gužve, gde je netaknuta priroda. Svoja viđenja, zapažanja, utiske rado delim sa Vama na ovim stranicama bloga i društvenim mrežama.

Zahvalnost dugujem svojim kolegama Slobodanu Damjanoviću, profesoru informatike, na tehničkoj podršci i Zoranu Stevanoviću, profesoru istorije za stručne konsultacije

.

Ostavite svoj komentar

Optimized by Optimole
error: Content is protected !!