О НАМА

На овом сајту окрићете природне лепоте наше земље, видећете сакривене пределе нетакнуте природе. Упознаћете традицију и културну баштину нашег народа. Сазнаћете занимљивости из историје Србије.

Ово је место за вас

  • Уколико сте љубитељ природе; волите да одлазите у природу; проводите активни одмор далеко ван града. Овде ћете наћи идеје где отићи, шта видети и шта да очекујете на путу.
  • Желите да упознате Србију?! На овом сајту можете открити јединствене лепоте наше земље.
  • Открићете не само природне лепоте и пејзаже, већ и културну баштину нашег народа и невероватне чињенице из историје Срба.
  • Можете наћи занимљиве предлоге за излете и атрактивне дестинације ван Србије

 

Ако имате недоумице и проблем где за викенд, како организовати излет, путовање, идеје и предлоге можете наћи управо овде на овом сајту. И не само то. Шта можете видети на одређеном месту, како стићи до одређеног места, шта очекивати, у чему уживати…и још много занимљивих информација.

Свакоме бих препоручила пролазак кроз Гвоздену капију Дунава и Казан. И обавезно обиђите околину Сокобање, сврљишки крај, Суву планину, Стару планину…

Ја сам Весна Илић.Радим у библиотечкој делатности. Волим да путујем. Једноставно излазак у природи, бекство из града за мене значи пуњење батерија, нешто што ме испуњава, чини срећном.Свако од нас има своје критеријуме што се тиче путовања. Неко воли урбане дестинације, монденска места, неко егзотику, море, за неког је изазов да осваја врхове планина…Ја заиста волим да уживам у природи. Највише волим она скровита места где нема гужве, где је нетакнута природа. Своја виђења, запажања, утиске радо делим са Вама на овим страницама блога и друштвеним мрежама.

Facebook Comments